Jadłospis
Numer konta na który Rodzice powinni dokonywać opłat za obiady
Nr konta: BS Skępe
54 9546 0004 2001 0000 0664 0001
Poniedziałek 25.03. | Wtorek 26.03. |
Środa 27.03. |
Czwartek 218.03. |
Piątek 29.03. |
Zupa po węgiersku (alergen:seler), chleb (zawiera gluten) Makaron z twarogiem i truskawkami (alergen: twaróg) Batonik owsiany |
Rosół wołowy z makaronem (alergen: seler) Kotlet z piersi(alergen: jajka), ziemniaki Pomidor z cebulką Sok 0,2 l 100% jabłko |
Ziemniaczanka (alergen: seler i śmietana), chleb (zawiera gluten) Karkówka pieczona, kasza jęczmienna (zawiera gluten) Mizeria (alergen: śmietana) Gruszki |
Produkty zawierające GLUTEN to:
Pieczywo, kasza jęczmienna
Produkty użyte zawierające ALERGENY to:
Seler, jajka, śmietana, musztarda i ryby.
Sałatki przygotowane są ze świeżych produktów.
Do obiadu podawana jest woda przegotowana.